Με τον καλύτερο τρόπο θέλει ο Αστέρας Τρίπολης να κλείσει τις υποχρεώσεις του για τον Φεβρουάριο.

Τελευταίο παιχνίδι για τους Αρκάδες μέσα στον δεύτερο μήνα του έτους είναι στην έδρα του Πλατανιά, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ωστόσο, οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη γνωρίζουν ότι οι Κρητικοί είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένοι το τελευταίο διάστημα και η αποστολή τους μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι.

Για τον λόγο αυτό ο Καρδιτσιώτης τεχνικός προετοίμασε όσο το δυνατόν καλύτερα τον Αστέρα, έχοντας πλέον στη διάθεσή του σε σχέση με το ματς με τον Λεβαδειακό, τους Γεωργακόπουλος και Μπακασέτα. Ωστόσο, εκτός αποστολής έμειναν οι Φούλοπ, Ουρτάδο και Καλαντζής.

Την «κυανοκίτρινη» αποστολή αποτελούν: οι Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Κοντοές, Πιπίνης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Σέττι, Φραγκουλάκης, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Κάφα, Μπακασέτας και Λένσε.

Νωρίτερα το Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου είναι προγραμματισμένος ο επαναληπτικός αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης ενημέρωσε πως ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 15.00 αντί στις 18.00 που αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Πηγή: sport-fm.gr