Πλέον η Θεσσαλονίκη αρχίζει να συνηθίζει στην ιδέα ότι το ντέρμπι των δύο «αιωνίων» θα διεξάγεται χωρίς την παρουσία των φιλάθλων των δύο ομάδων. Άλλη μια χρονιά που η διαμάχη για τα εισιτήρια κλείνει γρήγορα.

Η ΠΑΕ Άρης ζήτησε το 5% των εισιτηρίων που της αναλογεί για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τα εισιτήρια που θα έπαιρναν οι «κίτρινοι» θα έφταναν περίπου στα 1400 εισιτήρια.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στο αίτημα του Άρη ζητώντας όλα τα εισιτήρια της θύρας 1 του «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού αν ζητούσε το 5% θα έπαιρνε 700 περίπου εισιτήρια στην θύρα 4.

Στην ΠΑΕ Άρης ισχυρίζονται πως η θύρα 4 στο Βικελίδης είναι χωρητικότητας 1350 ατόμων. Μάλιστα όπως λένε δίνουν 200 εισιτήρια περισσότερα από το προβλεπόμενο 5%.

Κάπου εκεί μπαίνει και η αστυνομία, που δεσμεύει πολλά περισσότερα εισιτήρια που θα είχαν στην κατοχή τους οι δύο φιλοξενούμενοι. Το τελικό συμπέρασμα που βγαίνει πως «ασπρόμαυροι» και «κιτρινόμαυροι» έχουν η κάθε μία πλευρά τα δίκια της. Το θέμα είναι πως μία ακόμα χρόνια δεν θα υπάρχει μετακίνηση οπαδών, κάτι που βολεύει αφάνταστα την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Πηγή: gazzetta.gr