Αντιμετώπιζαν την πρωτοπόρο του Καμπιονάτο. Βρίσκονταν σε κακή αγωνιστική, αλλά και ψυχολογική κατάσταση, αφού τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων ήταν απογοητευτικά.

Οι παίκτες της Ρόμα, όμως, χάρη στο υπέροχο γκολ που πέτυχε ο αρχηγός τους, Φραντσέσκο Τότι, κατάφεραν να πάρουν μια μεγάλη νίκη και να δώσουν χαρά στον ταλαιπωρημένο κόσμο τους.

Μια μικρή μερίδα του κόσμου αυτού, φρόντισε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς το πρόσωπο του αρχηγού, κατά την άφιξη του Φραντσέσκο Τότι στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα το πρωί της Τετάρτης.

Υπάλληλοι του συλλόγου αποθέωσαν τον ηγέτη των «τζαλορόσι», ευχαριστώντας τον για το γκολ και τη νίκη στο ματς με τη «Γιούβε».

Ο Τότι, εμφανώς συγκινημένος, μιλώντας στο κανάλι της ομάδας, ευχαρίστησε με τη σειρά του τους θαυμαστές του. «Στα 20 χρόνια που βρίσκομαι στη Ρόμα, αυτό ήταν το πιο όμορφο πράγμα που μου συνέβη στο προπονητικό κέντρο. Δεν τελειώνει εδώ, πάντως…» είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός.

Αυτή η δήλωση έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα, αφού ελήφθη ως υπόσχεση προς τους οπαδούς της Ρόμα, αλλά και προειδοποίηση προς τους αντιπάλους.

Πηγή: sport-fm.gr