Κανένα λόγο για να αποχωρήσει από τις τάξεις της Μπάγερν Μονάχου και να πάει σε κάποιον άλλο σύλλογο εκτός Γερμανίας δεν βρίσκει ο ποδοσφαιριστής των Βαυαρών, Φρανκ Ριμπερί.

Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στον γερμανικό σύλλογο από το καλοκαίρι του 2007 σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως με την Μπάγερν έχει όλα όσα θέλει, με αποτέλεσμα να μην θέλει μέχρι στιγμής να φύγει από αυτήν.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από Ιταλούς δημοσιογράφους, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μπάγερν με την Άρσεναλ, για το αν θα απαντούσε θετικά σε πιθανή πρόταση από κάποια ιταλική ομάδα, είπε: «Μου αρέσει η χώρα σας, όπως και οι ομάδες σας, αλλά δεν βρίσκω κάποιο λόγο να αποχωρήσω από την Μπάγερν».

Παράλληλα, ο 29χρονος παίκτης μίλησε και για το παιχνίδι απέναντι στους Λονδρέζους και τη νίκη με σκορ 3-1: «Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτή τη νίκη. Δεν είναι ποτέ εύκολο να σκοράρεις τρία γκολ εκτός έδρας. Ίσως γίνεται πολύς λόγος για το μέλλον και την άφιξη του Πεπ Γκουαρντιόλα το καλοκαίρι, αλλά τα καταφέρνουμε καλά».

Πηγή: sport-fm.gr