Σε προχωρημένες συζητήσεις για τη δημιουργία προπονητικού κέντρο στη Νέα Ραιδεστό βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης, αφού αντιλαμβάνεται ότι δεν γίνεται η απαραίτητη δουλειά στο τωρινό προπονητήριο της ομάδας

Στα όριά τους έχουν φτάσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ όσον αφορά το προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Ο προχθεσινός τραυματισμός του Σεκού Ολίσε ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού ο Λιβεριανός μεσοεπιθετικός δεν συμπλήρωσε καν μήνα στην ομάδα και υπέστη θλάση στη γάμπα.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε πει τον περασμένο Δεκέμβριο πως πρόθεσή του είναι να κατασκευάσει το πιο σύγχρονο αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα, ώστε εκεί να δουλεύει η ομάδα που έχει οραματιστεί.

Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά που θέλει, λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων, των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν και διάφορους άλλους λόγους.

Για αυτό τον λόγο ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έχει έρθει σε επαφή με τον δήμαρχο Θέρμης, Θόδωρο Παπαδόπουλο, για να χτιστεί στη Νέα Ραιδεστό το προπονητικό κέντρο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός μεγάλου συλλόγου.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, όπως γράφει η SportDay, έχει εγκρίνει τη τη συγκεκριμένη έκταση μεταξύ πολλών άλλων που είδε από το ελικόπτερο, με το οποίο πέταξε πάνω από τη Θεσσαλονίκη.

Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πάρει το οικόπεδο, αλλά η επένδυση δεν θα είναι αποκομμένη από τον δήμο που ανήκει σήμερα, αφού θα επωφεληθεί και εκείνος από την ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής.

Ισως στην απόφαση του Σαββίδη έπαιξε ρόλο κι ότι η Ν. Ραιδεστός είναι καθαρά προσφυγικό χωριό, το οποίο ιδρύθηκε το 1923 με την ανταλλαγή των πληθυσμών της Μικράς Ασίας.

Πηγή: sport-fm.gr