Ναι μεν ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και πέραν συγκλονιστικού απροόπτου έχασε το πλεονέκτημα έδρας, ωστόσο η ζωή συνεχίζεται.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού, Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως το προσεχές ματς με τον ΑΓΟΡ αναμένεται πολύ δύσκολο και πως οι παίκτες του οφείλουν να είναι συγκεντρωμένοι για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Καλούμαστε πολύ γρήγορα να είμαστε έτοιμοι για έναν ακόμη αγώνα πρωταθλήματος. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι αύριο. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει ένα πολύ ξεχωριστό στυλ παιχνιδιού. Θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο η συγκέντρωσή μας πάνω σε ειδικές καταστάσεις και ειδικά στα πικ εντ ρολ. Το μυαλό μας δεν θα πρέπει να είναι πουθενά αλλού, εκτός από το παιχνίδι αυτό».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Γιόνας Ματσιούλις: «Έχουμε μπροστά μας έναν ακόμη αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτόν και μόνο. Το Ρέθυμνο έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει καλά, ειδικότερα στην έδρα του. Υπάρχει κούραση, αλλά δεν θα πρέπει να της επιτρέψουμε να μας επηρεάσει όσο θα είμαστε στο παρκέ. Είναι απαραίτητο να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να πάρουμε τη νίκη στην αυριανή αναμέτρηση. Το μυαλό μας θα πρέπει να παραμείνει μόνο στον αντίπαλο που έχουμε τώρα να αντιμετωπίσουμε».

Πηγή: sport-fm.gr