Ο Άγιαξ απέδειξε σε όλη του την πορεία στο Champions League 2018-19 ότι εκτός από μια θαυμαστή ομάδα, έχει και ανθρώπους που ξέρουν να επενδύουν στις επιτυχίες των παιδιών του Έρικ τεν Χαγκ. Μάλιστα, έχουν την ικανότητα να το κάνουν αυτό ακόμη και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά, όπως χθες το βράδυ κόντρα στην Τότεναμ.

Ο «Αίαντας» έχασε την πρόκριση στον τελικό μέσα από τα χέρια του, καθώς τα «σπιρούνια» πέτυχαν μια μεγάλη ανατροπή, ακόμη μια στη φετινή διοργάνωση. Ωστόσο, παρά την πίκρα που δημιούργησε η εξέλιξη αυτή, οι άνθρωποι του ολλανδικού συλλόγου δεν μπορούσαν να μην εκφράσουν την περηφάνια τους για την πορεία μέχρι τα ημιτελικά. Με ακόμη ένα εκπληκτικό σποτ, φρόντισαν να το αναδείξουν…

«Το όνειρο πέθανε. Συνετρίβη την τελευταία στιγμή. Ήμασταν τόσο κοντά. Δευτερόλεπτα μακριά από την ιστορία. Το ταξίδι ήταν μακρύ και άγριο, αλλά πρωτίστως ιστορικό. Δείξαμε στον κόσμο τι μπορεί να κάνει ένα όνειρο. Αυτό κάνουμε, αυτοί είμαστε. Αυτό αγαπάμε. Κάνουμε τους ονειροπόλους να έχουν πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Σήμερα κλαίμε, αλλά θα αναγεννηθούμε. Όπως το κάνουμε πάντα. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τη δόξα. Γιατί έχουμε μάθει να παλεύουμε. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ψηλά το κεφάλι, έξω το στήθος…», αναφέρεται στο βίντεο του Άγιαξ.