Την πίστη του ότι έχει όλες τις προοπτικές να σταθεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξε ο προπονητής του, Ερνέστο Βαλβέρδε, και να αφήσει εποχή στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό «Novasports», αναφέρθηκε τόσο στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανσερραϊκού και τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό όσο και στα μελλοντικά του πλάνα.

Αναλυτικά, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε για την εμφάνισή του κόντρα στον Πανσερραϊκό: «Νιώθω καλά με την εμφάνιση που έκανα. Λυπάμαι που δεν μπήκε το γκολ σε εκείνη τη φάση γιατί ήθελα πολύ να πετύχω το πρώτο μου γκολ, αλλά είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου και τη νίκη που πήραμε».

Για τη θέση του στο γήπεδο: «Έχω συζητήσει με τον προπονητή και πιστεύω πως το σύστημα που παίζουμε είναι ιδανικό για μένα και ξέρω τι πρέπει να κάνω. Το πρόβλημα είναι πως όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε παίζουν πολύ κλειστά».

Για την κόντρα των «αιωνίων»: «Ήξερα τι κόντρα υπάρχει μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, αλλά δεν θα το αντιληφθώ τελείως αν δεν το ζήσω από κοντά».

Για το αν λείπει από τον Ολυμπιακό η συμμετοχή στην Ευρώπη: «Έχει και την καλή του πλευρά αυτό. Η ομάδα συγκεντρώνεται μόνο σε μία διοργάνωση κι έχει μόνο ένα στόχο, το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ οι άλλες ομάδες έχουν και αυτά τα παιχνίδια στο μυαλό τους».

Για τον συμπαίκτη του, Αβραάμ Παπαδόπουλο: «Ο Αβραάμ είναι πολύ καλός αμυντικός και όποιος παίζει αντίπαλός του δυσκολεύεται πολύ να τον αντιμετωπίσει».

Για τα σχέδιά του για το μέλλον: «Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2013 και θέλω να το εξαντλήσω. Τα επόμενα τρία χρόνια τα φαντάζομαι εδώ. Γιατί όχι και περισσότερο, αν όλα πάνε καλά. Από εκεί και πέρα, ο χρόνος θα δείξει».

Για τον ποδοσφαιριστή που θαύμαζε ως παιδί και την ομάδα που υποστηρίζει στην Ισπανία: «Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής ήταν ο Μίκαελ Λάουντρουπ. Μικρός ήμουν για μεγάλο διάστημα οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τώρα μου αρέσει η Μπαρτσελόνα και πιστεύω πως δίκαια θεωρείται η καλύτερη ομάδα του κόσμου».

Για τις επιτυχίες της Εθνικής Ισπανίας: «Η Ισπανία ζει την καλύτερη εποχή της στο ποδόσφαιρο. Είναι η καλύτερη γενιά παικτών που έχει βγάλει η χώρα. Πιστεύω πως σταδιακά θα υπάρχει και μεγαλύτερη έξοδος παικτών από τη χώρα σε άλλα πρωταθλήματα».

Πηγή: gazzetta.gr