Καλό βαθμό έβαλε ο Παναγιώτης Βαρούχας στους διαιτητές, όχι όμως και στους τερματοφύλακες των αγώνων της 19ης αγωνιστικής.

Οι διαιτητές απέφυγαν τα σοβαρά λάθη στους αγώνες της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Βαρούχας.

«Τα δώρα στην αγωνιστική αυτή τα έκαναν οι τερματοφύλακες, όχι οι διαιτητές. Είχαμε καλές διαιτησίες σε γενικές γραμμές, δεν έγιναν λάθη για να επηρεάσουν αποτελέσματα», τόνισε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας.

Αναλυτικά, η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τις διαιτησίες της αγωνιστικής στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» και στους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο:

Πανιώνιος-Λεβαδειακός: «Ο Στυλιάρας έχει πάει καλά, δεν έκανε λάθη, όπως και οι βοηθοί του. Το δεύτερο γκολ του Πανιωνίου σωστά μέτρησε, δεν υπάρχει κανένα φάουλ».

ΑΕΚ-ΟΦΗ:
«Το γκολ του Παυλή είναι κανονικό, δεν υπάρχει φάουλ. Ο Τριτσώνης πρόσθεσε άλλη μια καλή διαιτησία στο ενεργητικό του».

Πανθρακικός-Ολυμπιακός:
«Σωστά αναβλήθηκε το ματς το Σάββατο, για να προφυλαχθούν οι παίκτες αλλά και ο κόσμος. Λένε πολλοί ‘γιατί έγινε πέρυσι το ματς ΠΑΣ-Παναθηναϊκός’. Επειδή έγινε ένα λάθος πέρυσι, δεν έπρεπε να γίνει και φέτος. Ο Αμπάρκιολης δεν έκανε το μεγάλο λάθος στο ματς. Στο 32’ έδωσε ένα φάουλ έξω από την περιοχή του Πανθρακικού. Θεωρώ πως αν σφύριζε, έπρεπε να δώσει πέναλτι. Κατά τη γνώμη μου, δεν υπήρχε φάουλ. Ο πρώτος βοηθός είχε πολλές λάθος υποδείξεις σε εξόφθαλμες φάσεις. Έπαιρνε κακές θέσεις».

ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια: «Το γήπεδο ήταν βούρκος. Το διαιτητικό τρίο δεν είχε πρόβλημα».

ΠΑΟΚ-Ξάνθη:
«Άλλη μια καλή διαιτησία έκανε ο Γιάχος. Στο 73’ ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι του Παΐτο. Η μπάλα όμως δεν βρήκε στο χέρι του, αλλά στην πλάτη του και δεν υπάρχει πέναλτι».

Πλατανιάς-Αστέρας: «Ο Καλογερόπουλος έκανε μια καλή διαιτησία. Μετά το διάστημα που έμεινε εκτός γύρισε μυαλωμένος και ήταν πάρα πολύ καλός, όπως και οι δύο του βοηθοί».

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός: «Ο Θάνος δείχνει μια πολύ καλή παρουσία, πατάει καλά, αλλά θα πρέπει να διορθώσει το τρέξιμό του στο γήπεδο γιατί κινείται λίγο κάθετα κι όχι διαγώνια. Αυτό κάποια στιγμή μπορεί να του κοστίσει. Στο δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού εξέχει το πόδι του Μπουμσόνγκ, σύμφωνα με τον κανονισμό υπάρχει οφσάιντ, αλλά δεν μπορείς να κακίσεις τον βοηθό γιατί είναι πολύ λεπτή η φάση».

Πηγή: sport-fm.gr