Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία, εντός των προσεχών ημερών, η Γιουβέντους θα ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Φερνάντο Γιορέντε.

Ο Βάσκος, ωστόσο, θα ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που καθιστά απαραίτητη την απόκτηση ενός άλλου αξιόπιστου φορ που να είναι σε θέση να λύσει τα όποια επιθετικά προβλήματα της ομάδας του Αντόνιο Κόντε, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η «Gazzetta dello sport» αναφέρει πως αντιπροσωπεία της «Γιούβε» βρίσκεται στη Γαλλία και διαπραγματεύεται με τη διοίκηση της Λιόν την απόκτηση του Λισάντρο Λόπες. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για βέβαιη συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους, η οποία ίσως ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Ο Λόπες θα αποκτηθεί ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι, με τη Γιουβέντους να έχει το δικαίωμα της απόκτησής του, καταβάλλοντας το ποσό των 9 εκατ. ευρώ.

Ως εναλλακτική λύση του Αργεντινού εμφανίζεται ο Νικολά Ανελκά, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη, μετά το πέρασμά του από την Κίνα.

Πηγή: sport-fm.gr