Έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία και περιμένοντας πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες σε μια εβδομάδα.

Κόντρα σε Πανσερραϊκό και Χάιντουκ η Ένωση έδειξε κάποια αρκετά καλά στοιχεία και στόχος της είναι αυτά να τα αυξάνει από αγώνα σε αγώνα, παίρνοντας ταυτόχρονα και τα απαραίτητα αποτελέσματα.

Ο αγώνας με τον Αστέρα στο Στάδιο μπορεί θεωρητικά να είναι εύκολος για τους κιτρινόμαυρους αλλά θα αποδειχθεί τέτοιος αν αυτοί κάνουν ό,τι πρέπει στον αγωνιστικό χώρο και αυτό περιμένει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από τους παίκτες του.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και το θετικό είναι ότι στις τάξεις της Ένωσης το κλίμα είναι πολύ καλύτερο από ό,τι πριν από μία εβδομάδα και όλοι θέλουν να το φτιάξουν κι άλλο με ακόμη μία νίκη και βελτιωμένη εικόνα.

Επειδή, πάντως, τα παιχνίδια αρχίζουν να γίνονται συνεχή, καθώς άρχισαν και οι υποχρεώσεις στον όμιλο του Europa League, ο Μπάγεβιτς προσανατολίζεται στο να κάνει αλλαγές σήμερα, θέλοντας να ξεκουράσει κάποιους παίκτες. Με απόλυτη βεβαιότητα, πάντως, δεν μπορεί να πει κανείς ποιες θα είναι αυτές οι αλλαγές, καθώς ο Σέρβος τεχνικός δεν έκανε καμία δοκιμή στις προπονήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου.

Περιμένουν κόσμο

Η Ριζούπολη ήταν κατάμεστη πριν από μία εβδομάδα με τρομερή ατμόσφαιρα. Στον αγώνα με τη Χάιντουκ βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ 20.000 οπαδοί της ΑΕΚ και έφυγαν ευχαριστημένοι. Τώρα στην Ένωση περιμένουν ακόμη περισσότερο κόσμο στο ματς με τον Αστέρα, καθώς θέλουν να νιώθουν συνεχώς δίπλα τους οπαδούς τους, παίρνοντας δύναμη για τη συνέχεια. Τη στήριξη της στην ομάδα θέλει να δείξει και ο κόσμος, που έχει ζεσταθεί από όσα είδε στις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις και ελπίζει να παρακολουθήσει ακόμη ωραιότερο θέαμα από εδώ και πέρα, μαζί φυσικά με τα αποτελέσματα.

Πηγή: gazzetta.gr