Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται για τον ΠΑΟΚ η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας την περίοδο του Ιανουαρίου.

Το δύσκολο αυτό έργο για τον «Δικέφαλο του Βορρά» έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ο οποίος είναι σε επικοινωνία για το αγωνιστικό κομμάτι με τον Γιώργο Δώνη – αλλά και με τον Ιβάν Σαββίδη για το οικονομικό σκέλος των υποθέσεων που παρακολουθεί.

Ο Ρώσος σύμβουλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ φέρεται να έχει σε προχωρημένο στάδιο δύο τουλάχιστον περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, στις οποίες απομένει ένα… «ντα» του στενού συνεργάτη του ιδιοκτήτη του συλλόγου για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.

Η μία είναι εκείνη του Κροάτη κεντρικού αμυντικού, Γκόρντον Σίλτενφελντ, της Ντιναμό Μόσχας. Ο 27χρονος παίκτης βρίσκεται στην υπό παραχώρηση λίστα της ρωσικής ομάδας και από το συγγενικό του περιβάλλον προκύπτει ότι έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στους δύο συλλόγου για να έρθει ο ποδοσφαιριστής ως δανεικός στους Θεσσαλονικείς.

Ωστόσο, το θέμα για τον ΠΑΟΚ είναι να αποχωρήσει ένας παίκτης που παίζει σε αυτή τη θέση. Ίσως αυτός να είναι Μπονγκανί Κουμάλο, ο οποίος δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα).

Την ίδια ώρα, ο Τσιστιακόφ φέρεται να έχει σταντ μπάι έναν μεσοεπιθετικό από ομάδα της Δυτικής Ευρώπης, χωρίς να έχουν προκύψει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το θέμα.

Δεν πρέπει, όμως, να αποκλειστεί η πιθανότητα της έκπληξης από τον Ρώσο, ο οποίος λειτουργεί υπό άκρα μυστικότητα και αυτή την περίοδο βρίσκεται στην πατρίδα του.

Πηγή: sport-fm.gr