Εν αναμονή της ανακοίνωσης του Δημήτρη Βιντιάδη, που όλοι περιμένουν να ξεθολώσει το τοπίο για την ΠΑΕ ΑΕΚ, η διοίκηση κινείται με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει για την ενίσχυση της ομάδας.

Πάντα υπό την προϋπόθεση πως θα εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα (κάτι που αναμένεται να στερήσει τη συμμετοχή στο προσεχές ματς στους Πετρόπουλο και Μητρόπουλο), οι άνθρωποι της «Ένωσης» εξετάζουν λύσεις για να δυναμώσουν το ρόστερ.

Ο Έβαλντ Λίνεν έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός αριστερού μπακ (καθώς Λαγός και Κοντοές είναι με το ένα πόδι εκτός ΑΕΚ) κι έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Τάσου Τσουμάγκα. Ο 22χρονος άσος ευελπιστεί πως θα εξασφαλίσει πολύ σύντομα την ελευθέρας του από τη Λεϊσόες (ομάδα Β’ κατηγορίας), με την οποία έχει φέτος 15 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις στην Πορτογαλία.

Ενίσχυση έχει ζητήσει ο Γερμανός προπονητής και στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Γιάννης Καραλής αποτελεί αντίστοιχη περίπτωση με αυτή του Τσουμάγκα, καθώς περιμένει να κερδίσει την ελευθέρας του από την Κέρκυρα έχοντας ουσιαστικά ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Όσο για πιο ακριβές περιπτώσεις, όπως αυτές των Κλωναρίδη και Μπαργκάν, για την ώρα μοιάζουν απλησίαστες λόγω κόστους και θα παραμείνουν έτσι εφόσον δεν υπάρξει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος συνεχίζει να ασκεί πιέσεις στην πλευρά Βιντιάδη για ταμειακή διευκόλυνση, προκειμένου να καλυφθούν τα απολύτως απαραίτητα έξοδα, ενώ αναμένεται να χτυπήσει και άλλες πόρτες (κυρίως των μετόχων) για να βρει ρευστό.

Πηγή: sport-fm.gr