Ο Γ. Κατίδης μιλώντας στο aekvoice.gr ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από την Καβάλα στο Κύπελλο, χαρακτηρίζοντάς τον ως τη χειρότερη στιγμή της παρουσίας του στην «Ένωση», ενώ πρόσθεσε πως –αν και δεν του αρέσει- είναι υποχρεωμένος να επαναλάβει πως αντικειμενικός στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε:

«Έχω συμβόλαιο για 4 χρόνια. Το συμβόλαιο που έχω κάνει με τον κ. Φωτίου, που με έχει φέρει εδώ, είναι ένα εντελώς διαφορετικό συμβόλαιο από αυτό που έχω με την ομάδα. Υπήρχε σαν προοπτική, όμως έτσι όπως είναι τα πράγματα, είναι πολύ δύσκολο. Ακόμα και για μένα. Δεν θέλω να φύγω από την ΑΕΚ σαν ηττημένος. Θέλω να δώσω κάτι στον κόσμο και να πάρω και κάτι από την ΑΕΚ.

Δεν μου αρέσει να χάνω και να είμαι τελευταίος. Να μην μπορώ να βγω από το σπίτι μου να πάω για φαγητό και δεν σκέφτομαι καθόλου να φύγω. Είπα και πριν πως είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και όχι απλά θα προσπαθήσω, θα δώσω το 100% να αλλάξω κάποια πράγματα τα οποία δεν μου αρέσουν εδώ πέρα».

«Ντρέπομαι που είμαι ποδοσφαιριστής και θεωρώ το ίδιο και οι συμπαίκτες μου. Όσοι μπορούν δηλαδή να καταλάβουν τι σημαίνει αυτό. Δεν παρακολουθούσα πολύ ποδόσφαιρο και δεν ήμουν μέσα στα πράγματα. Όμως δεν το έχω ξαναδεί πουθενά αυτό το πράγμα…»

«Θεωρώ ότι δεν είμαστε ομάδα. Δεν δείχνουμε εικόνα ομάδας. Έχουν δημιουργηθεί πάρα πολλά προβλήματα. Παρόλα αυτά, από προπονητή σε προπονητή έχει υπάρξει τεράστια αλλαγή. Με τον κ. Λίνεν, όπως βλέπεται και εσείς, βάζει μία πειθαρχία στην ομάδα. Μία μερική πειθαρχία, κάτι που δεν υπήρχε σε τόσο μεγάλο βαθμό και νομίζω πως είναι κάτι που βοηθάει. Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό».

Πηγή: sport-fm.gr