Ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της αδειοδότησης έκανε ο Παναθηναϊκός, καθώς συμφώνησε με τον Λαουτάρο Ρινάλντι για την καταβολή των οφειλόμενων. Η πλευρά του Αργεντινού έστειλε στη 1 τη νύχτα υπογεγραμμένα όλα τα απαραίτητα χαρτιά και η «πράσινη» ΠΑΕ έβγαλε από πάνω της ένα μεγάλο… αγκάθι.

Τα πρώτα χαρτιά υπεγράφησαν χθες το βράδυ και μετά τα μεσάνυχτα έφτασε στην ΠΑΕ και το τελευταίο έγγραφο. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε όλα σε ό,τι έχει να κάνει με την καταβολή των χρημάτων στον Ρινάλντι και έτσι οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν πλέον έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο, πιθανότατα τον πιο σημαντικό.

Η νέα συμφωνία περιλαμβάνει 16 δόσεις, αλλά τα νούμερα δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά. Σύμφωνα, όμως, με τα «πράσινα» ρεπορτάζ, το ποσό εκτιμάται ότι είναι κάπου στη μέση ανάμεσα στα 620.000 ευρώ που ζητούσε ο Αργεντινός και στα 500.000 ευρώ που του πρόσφερε ο Παναθηναϊκός.

Πάντως, στο «τριφύλλι» έχουν κι άλλες παρόμοιες ανοικτές υποθέσεις όσον αφορά την εξασφάλιση άδειας, του Στραμτσόνι και του Γκονζάλες.