Το χθεσινό επεισόδιο μεταξύ του Γιώργου Κατίδη και του Γιώργου Πήδουλα είχε ως αποτέλεσμα ο πρώτος να τεθεί-προς γνώση και συμμόρφωση-εκτός πλάνων του Έβαλντ Λίνεν για τη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, παρότι λογιζόταν ως βασικός.

Πώς ξεκίνησε ο τσακωμός; Σύμφωνα με μαρτυρίες, στη διάρκεια του γεύματος της ομάδας, ο Έβαλντ Λίνεν έκανε κάποιες παρατηρήσεις για τη συμπεριφορά παικτών χωρίς να τους κατονομάσει.

Μετά την ολοκλήρωση του γεύματος, ο γυμναστής της ομάδας πλησίασε τον νεαρό μεσοεπιθετικό και του είπε πως ο Γερμανός προπονητής αναφερόταν στον ίδιο.

Ο Κατίδης κούνησε το κεφάλι και αυτό εκλήφθηκε ως ασέβεια από την πλευρά του ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα να ακολουθήσει… έκρηξη.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, κάτι που αποφεύχθηκε με παρέμβαση των άλλων παικτών.

Ο Έβαλντ Λίνεν ενημερώθηκε για το περιστατικό και για λόγους πειθαρχίας έθεσε εκτός ομάδας για το προσεχές ματς τον Κατίδη, που δεν είναι πρώτη φορά που έρχεται σε ρήξη με μέλος του τεχνικού τιμ (είχε προηγηθεί ένα επεισόδιο με τον Μανώλη Παπαδόπουλο). Πάντως τον ενημέρωσε να είναι παρών στην προπόνηση της Τετάρτης, καθώς την Τρίτη υπάρχει ρεπό.

Πηγή: sport-fm.gr