Δίκαιη χαρακτήρισε την ήττα (1-0) της Γιουβέντους από τη Μίλαν ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Σαν Σίρο».

Μάλιστα, ο αρχηγός της «Γηραιάς Κυρίας» τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να βρουν τα αίτια για τη χθεσινή εικόνα της ομάδας τους για να μην επαναλάβουν ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον.

«Κατά την προσωπική μου άποψη δεν ήταν πέναλτι, αλλά τέτοια περιστατικά μπορούν να συμβούν. Είχαμε χρόνο να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα και δεν το κάναμε.

Είχαμε μία ώρα να δώσουμε μία απάντηση», ανέφερε αρχικά ο διεθνής πορτιέρο και πρόσθεσε: «Έχουν συμβεί πολλά τον τελευταίο διάστημα. Εάν θέλαμε να βρούμε μία δικαιολογία, τότε μπορούσαμε.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι αξίζαμε να χάσουμε αυτή τη φορά. Η αυτοκριτική είναι ο καλύτερος τρόπος για να προπονήσεις τους ανθρώπους. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι πίσω από μία ήττα, αλλά κάτι μας έλειψε απόψε και αυτό ήταν ορατό. Τώρα πρέπει να δούμε στα αποδυτήρια τι δεν πήγε καλά».

Πηγή: sport-fm.gr