Οχι μόνο αποτελεί αρνητικό ρεκόρ από το 2000 και έπειτα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι 27 τελικές που «έφαγε» ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολλές.

Οι 17 βρήκαν στόχο. Οι 10 έφυγαν άουτ. Μερικές από αυτές λίγο άουτ. Και η μία δοκάρι! Η ήττα με 1-0 είναι το best-worst scenario για τους «ερυθρόλευκους» μέσα στην Γερμανία μια και οι περισσότερες τελικές άνετα θα μπορούσαν να είχαν γράψει.

Στο 4′ του Χούντελααρ μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 5′ του σουτ του Τζόουντς. Στο 10′ το οριζόντιο του Χόλτμπι. Στο 23′ το φάουλ του Φουξ που έδιωξε ο Κάρολ. Στο 31′ το σουτ του Χούντελααρ ελάχιστα άουτ. Στο 36′ πάλι το σουτ του Ντράξλερ που έφυγε λίγο άουτ. Στο 45′ πάλι ο Ντράξλερ δεν βρίσκει στόχο. Και οι περισσότερες από αυτές τις φάσεις είναι αιφνιδιασμοί (!) που έχει βγάλει η Σάλκε από λάθη των «ερυθρολεύκων» ακόμα και μετά από κόρνερ του Ολυμπιακού! Και αυτές μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βγάλει την μπάλα πλάγιο άουτ για να πάρει μια ανάσα και εκεί που όλα έδειχναν ότι με τον Τζεμπούρ ίσως διεκδικούσε κάτι καλύτερο η ομάδα ήρθε το γκολ του Φουχς. Ξεχωριστό κεφάλαιο ο Αυστριακός. Δεν είχε προσωπικό αντίπαλο σε όλο το ματς ο αριστερός μπακ της Σάλκε γιατί ο Μασάντο (μάλλον) δεν ήθελε να μαρκάρει. Εχει 30 μέτρα γήπεδο ο Φουχς στο γκολ και εκτέλεσε (με ευθύνη Κάρολ).

Αλλα να είμαστε δίκαιοι και ρεαλιστές. Αντιμετώπισε την καλύτερη ομάδα του ομίλου και έχασε με 1-0 στην Γερμάνια. Το γαμώτο είναι γιατί δεν διεκδίκησε κάτι καλύτερο το βράδυ της Τετάρτης… Γιατί δεν υπήρχε πλάνο για να δημιουργήσει ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός, γιατί στα 4 κόρνερ που κέρδισε καθάρισαν οι Γερμανοί και γιατί οι περισσότεροι «ερυθρόλευκοι» ήταν σε άσχημη μέρα. Ούτε με… ληστεία δεν θα έφευγε με θετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός από την Γερμανία με τα παραπάνω δεδομένα.

Πηγή: sday.gr