Πάνω στον Ούγκο Γιορίς για την εντυπωσιακή του εμφάνιση, έπεσαν όλα τα φώτα της δημοσιότητας μετά την αναμέτρηση της Λάτσιο με την Τότεναμ που έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Ο τερματοφύλακας των Λονδρέζων που είχε εξαιρετική απόδοση, δήλωσε προσγειωμένος, αναμένοντας να αγωνιστεί σε περισσότερα παιχνίδια. Το εγκώμιο για τον συμπαίκτη τους, έπλεξαν και οι Αντεπαγιόρ, Κόκερ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Ρώμη, ο Ούγκο Γιορίς δήλωσε τα εξής:

«Προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν έχει σημασία τι παιχνίδι είναι και δεν έχει σημασία ποιοι είναι οι αντίπαλοι. Η Τότεναμ είναι μια πολύ μεγάλη αγγλική ομάδα με υψηλές προσδοκίες και καλό σχεδιασμό. Είναι μια νέα ομάδα με ταλαντούχους παίκτες. Νομίζω ότι υπάρχει πολύ μέλλον εδώ. Εγώ θέλω να συνεχίσω να παίζω για να αποκτήσω περισσότερη αυτοπεποίθηση και να γίνω καλύτερος.

Ελπίζω να παίξω σε περισσότερα παιχνίδια, αλλά αυτή τη στιγμή επικεντρωνόμαστε στους στόχους του συλλόγου. Έχουμε τέσσερις πολύ καλής ποιότητας τερματοφύλακες. Δίνουμε το καλύτερο που μπορούμε και είναι στο χέρι του συλλόγου να αποφασίσει. Είναι καλό να παίζουμε σε ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά όπως είπα, πρέπει να συνεχίσω να παίζω και ελπίζω ότι θα πάρω περισσότερο χρόνο».

Για τον τερματοφύλακα της Τότεναμ, μίλησε και ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ:

«Τον ήξερα ήδη, γι’ αυτό δεν εκπλήσσομαι με ό,τι έχει γίνει σήμερα. Ξέρω πόσο καλός είναι. Είμαστε όλοι χαρούμενοι για τον Γιορίς γιατί έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που τον έχουμε στην ομάδα μας. Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο».

Ο Στίβεν Κόκερ από την πλευρά του, τόνισε:

«Ο Γιορίς έκανε πολλές σωτήριες αποκρούσεις απόψε. Έχει γίνει φανταστικός από τότε που είναι μαζί μας. Έχει πολύ υπομονή και είναι και πολύ ταπεινός».

Πηγή: sport-fm.gr