Την αποθέωση γνώρισαν το πρωί της Παρασκευής οι παίκτες του ΟΦΗ, Μανόλης Ζαχαράκης, Μοχάμεντ Σαρ και Γιώργος Βαλεριάνος από τους μαθητές του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου στο Τσαλικάκι.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλείου μοίρασαν αυτόγραφα και πολλά δώρα στους μικρούς θαυμαστές τους, ενώ δεν αρνήθηκαν να βγάλουν φωτογραφίες με αρκετούς από αυτούς.

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης ο Μοχάμεντ Σαρ μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής (18/11) απέναντι στον Λεβαδειακό, αλλά και για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί βασικός: «Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε χαρά στα παιδιά. Είναι ωραίο να δέχεσαι την αγάπη των παιδιών», είπε αρχικά ο Σενεγαλέζος στόπερ και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Νιώθω καλύτερα προσπαθώ να δουλεύω σκληρά κάθε ημέρα . Η ομάδα πάει καλά, αλλά είναι θέμα του προπονητή το πότε θα είμαι απόλυτα έτοιμος για να παίξω. Δεν με απασχολεί το πότε θα παίξω αλλά να είμαι πάντα έτοιμος όταν μου το ζητήσει ο προπονητής μου», ενώ για το ματς της Κυριακής ανέφερε: «Ελπίζω να κερδίζουμε το ματς με τον Λεβαδειακό γιατί είναι ένα σημαντικό παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Μανόλης Ζαχαράκης υπογράμμισε για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής απέναντι στους Βοιωτούς:
«Έχουμε μια τετράδα αγώνων που είναι καθοριστική. Κερδίσαμε το πρώτο από αυτά τα ματς με τη Βέροια και θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες με τον Λεβαδειακό. Έχουμε δουλέψει για να πάρουμε τη νίκη και σε αυτό το παιχνίδι». Εκτός αυτού ο νεαρός αμυντικός μίλησε και για το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελπίδων: «Είμαι πολύ περήφανος να αγωνίζομαι με το εθνόσημο στο στήθος. Είχα κάποιο άγχος αλλά υπήρχε πολύ καλό κλίμα στην Εθνική και είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με όλα τα παιδιά», αλλά και για την επίσκεψη των παικτών του ΟΦΗ σε σχολεία της Κρήτης: «Τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται συνέχεια ώστε να αγαπάνε τα παιδιά τον ΟΦΗ από μικροί. Εύχομαι αυτές οι εκδηλώσεις να επεκταθούν στη συνέχεια».

Πηγή: Sport-fm.gr