Για τους οπαδούς της Ένωσης πιο απαραίτητη και από τη νίκη στον αγώνα με τους Σερραίους ήταν να αποδώσει καλά η ομάδα και να αποδείξει ότι είναι ζωντανή! Να τους ζεστάνει ξανά και να τους πείσει ότι έχει τις δυνατότητες για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια. Το γεγονός ότι έγινε αυτό σε συνδυασμό με το ότι η ΠΑΕ για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια φώναξε για το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς ο Σταύρος Αδαμίδης επιτέθηκε ευθέως σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΕΠΟ, είχαν ως αποτέλεσμα ο κόσμος να φτιαχτεί ξανά.

Ετσι, τη Δευτέρα πουλήθηκαν 300 εισιτήρια διαρκείας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό πάνω από τις 12.000, που ήταν εξαρχής ο στόχος της ΑΕΚ φέτος. Ο αριθμός των 300 διαρκείας σε μία μέρα είναι πολύ μεγάλος, με δεδομένο ότι η Ένωση έχει ήδη δώσει δύο επίσημα εντός έδρας και τέσσερα συνολικά, ενώ φανερώνει παράλληλα το πόσο θέλει ο κόσμος να δει σωστές κινήσεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου για να στηρίξει ακόμη περισσότερο στη συνέχεια.

Στον αγωνιστικό τομέα, χαλάρωμα και ασκήσεις αποκατάστασης περιελάμβανε η προπόνηση της Δευτέρας για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πανσερραϊκό ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Νίκος Γεωργέας μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Γρηγόρης Μάκος έκανε θεραπεία. Το πιο σημαντικό, πάντως, ήταν το γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι είχαν ανεβασμένη ψυχολογία μετά την καλή εμφάνιση στον αγώνα με τις Σέρρες.

* Η προπόνηση της Τρίτης θα διεξαχθεί στις 17:00 στους Θρακομακεδόνες.

Πηγή: gazzetta.gr