Νέες προσπάθειες αναμένεται να κάνει η διοίκηση της Ανζί για την απόκτηση του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ρωσικού Τύπου. Οι Ρώσοι είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον Ολλανδό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μετά την άρνηση της Ίντερ να τον παραχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Το… φλερτ κρατάει από τον Ιούλιο, αλλά δεν κατέληξε σε… γάμο. Η Ανζί προσπάθησε, πίεσε, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πείσει ούτε την Ίντερ, ούτε τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Η φερόμενη ως σχεδόν βέβαιη μεταγραφή δεν έγινε ποτέ και έτσι ο Ολλανδός παρέμεινε στο Μιλάνο.

Οι Ρώσοι, όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Izvestia» είναι έτοιμοι να επανέλθουν με μια προσφορά από εκείνες που δύσκολα απορρίπτονται. Μια προσφορά που αναμένεται να ικανοποιήσει τόσο τον πρόεδρο Μάσιμο Μοράτι, όσο και τον ίδιο τον Σνάιντερ. Περισσότερες πληροφορίες, πάντως, δεν έχουν γίνει, ακόμα, γνωστές.

Να σημειωθεί πως ο Ολλανδός βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας και στο φετινό Καμπιονάτο έχει αγωνιστεί σε 5 παιχνίδια, σημειώνοντας μόλις ένα γκολ. Κάτι που σημαίνει πως έχει πάψει να θεωρείται απαραίτητος και αναντικατάστατος από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Πηγή: sport-fm.gr