Εντείνεται η φημολογία που θέλει τον Φρανκ Λάμπαρντ να παίρνει μεταγραφή στην Κίνα, ακόμα και τον προσεχή Ιανουάριο, παρά τις σχετικές διαψεύσεις του Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

Ο 34χρονος μέσος δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τα χνάρια των δύο πρώην συμπαικτών του στους «μπλε», του Νικολά Ανελκά και του Ντιντιέ Ντρογκμπά και να αρχίσει να βγάζει τον ποδοσφαιρικό του επιούσιο στην χώρα της άπω Ανατολής, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Γκιζού Ρεν.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Ντάι Γιόνγκε, φάνηκε βέβαιος πως ο Άγγλος ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί στο δυναμικό του κινεζικού συλλόγου στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου εν όψει της νέας σεζόν που στην Κίνα αρχίζει το Μάρτιο.
Εξάλλου και το υψηλόβαθμο στέλεχος Γιανγκ Ξιάου επιβεβαίωσε την πληροφορία πως η Γκιζού Ρεν βρίσκεται σε επαφή με τον παίκτη, αν και δεν έκανε λόγο για οριστική συμφωνία.

Το δέλεαρ για να αποκτηθεί τελικά ο Λάμπαρντ από τους Κινέζους, φημολογείται πως θα είναι μηνιαίος μισθός ύψους 1,25 εκατομμυρίου ευρώ, ποσό που θα τον καταστήσει ως έναν από τους πλέον καλύτερα αμειβόμενους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

Πηγή: sport-fm.gr