Ξεχωριστό χρώμα και ενδιαφέρον θα έχει η 12η αγωνιστική της Serie A, καθώς δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι της πρωτεύουσας μεταξύ Λάτσιο και Ρόμα. Όμως, οι φίλοι του ποδοσφαίρου στη γειτονική χώρα περιμένουν με αγωνία να δουν πώς θα αντιδράσει η πρωτοπόρος Γιουβέντους μετά την πρώτη της ήττα (49 αγώνες είχε να χάσει) αλλά και πώς θα διαχειριστεί η Ίντερ τη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας.

Στο ντέρμπι της ημέρας, η Λάτσιο θα προσπαθήσει να επανέλθει στις επιτυχίες και να πάρει μια νίκη που θα της δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση. Οι «λατσιάλι» ξεκούρασαν αρκετούς παίκτες μεσοβδόμαδα με τον Παναθηναϊκό δείχνοντας πόσο πολύ θέλουν να χτυπήσουν το ματς πρωταθλήματος. Βασικός για τους «τζιαλορόσι» αναμένεται να είναι σε ακόμη ένα ματς ο Ταχτσίδης, ο οποίος ήταν και μέσα στις κλήσεις για την εθνική Ελλάδας.

Απόψε, η πρωτοπόρος Γιουβέντους καλείται να αποδείξει πως η ήττα της την περασμένη αγωνιστική από την Ίντερ ήταν απλά μια παρένθεση. Οι «μπιανκονέρι» φιλοξενούνται από την Πεσκάρα που προσπαθεί να ξεφύγει οριστικά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την επικράτησή της στο «Derby d’ Italia» και το γεγονός πως βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής από τη «Γιούβε», η Ίντερ ξέρει καλά πως δεν έχει περιθώρια χαλάρωσης. Η Αταλάντα πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά για τα… κυβικά της κι έχει δείξει πως αν υποτιμηθεί… δαγκώνει!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 10/11

Κάλιαρι-Κατάνια (19:00)
Πεσκάρα-Γιουβέντους (21:45)

Κυριακή, 11/11 (16:00)

Παλέρμο-Σαμπντόρια (13:30)
Μίλαν-Φιορεντίνα
Κιέβο-Ουντινέζε
Τζένοα-Νάπολι
Λάτσιο-Ρόμα
Πάρμα-Σιένα
Τορίνο-Μπολόνια
Αταλάντα-Ίντερ (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική (13η):

Σάββατο, 17/11

Γιουβέντους-Λάτσιο (19:00)
Νάπολι-Μίλαν (21:45)

Κυριακή, 18/11 (16:00)

Μπολόνια-Παλέρμο
Κατάνια-Κιέβο
Φιορεντίνα-Αταλάντα
Ίντερ-Κάλιαρι
Σιένα-Πεσκάρα
Ουντινέζε-Πάρμα
Σαμπντόρια-Τζένοα (21:45)

Δευτέρα, 19/11

Ρόμα-Τορίνο (21:45)

Πηγή: Sport-fm.gr