Ικανοποιημένος από την ισοπαλία που πήρε η Σάλκε κόντρα στην Άρσεναλ (2-2) από την στιγμή που βρέθηκε με δύο γκολ πίσω, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του Λούις Χόλτμπι.

Ο 20χρονος μέσος των «βασιλικών μπλε» τόνισε πως πλέον αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο επόμενο παιχνίδι, που είναι κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού αν πάρουν το «τρίποντο» θα περάσουν και στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Όλοι ξέραμε πως αν βάζαμε ένα γκολ πριν το ημίχρονο, τότε θα είχαμε ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Πραγματικά το τελείωμα του Χούντελαρ ήταν υποδειγματικό. Ωστόσο, στο τέλος όταν είδαμε τον Γουόλκοτ στο τετ-α-τετ με τον Ουνερστάλ, ο οποίος πραγματοποίησε μία εκπληκτική επέμβαση, τότε σκεφτήκαμε πως και η ισοπαλία ήταν καλό αποτέλεσμα για εμάς», τα λόγια του Χόλτμπι.

Μάλιστα, ο νεαρός μέσος αναφέρθηκε και στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και πόσο σημαντικός είναι για όλους τους ποδοσφαιριστές της Σάλκε: «Έχουμε παίκτες με ποιότητα και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού μπορούμε να σκοράρουμε οποιαδήποτε στιγμή. Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και αν νικήσουμε, τότε θα προκριθούμε. Όμως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά».

Πηγή: sport-fm.gr