Έτοιμος να κάνει ακόμα μία υπέρβαση τη φετινή σεζόν παρουσιάζεται ο Πανιώνιος, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη (17:15, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Χωρίς άγχος οι «κυανέρυθροι» θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Τα «παιδιά» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δεν είναι αδιάφορα με την προοπτική της εδραίωσης στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, κάτι που θα συμβεί μόνο αν πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Σε κάθε περίπτωση δεν θα αποτελέσει αρνητικό αποτέλεσμα και η ήττα, αρκεί να μην συνοδευτεί από άσχημη εμφάνιση των νεαρών παικτών των Νεοσμυρνιωτών. Στον Πανιώνιο αναγνωρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει πιο δυνατή ομάδα, αλλά θα επιδιώξουν να κάνουν το παιχνίδι τους και να φτάσουν στη νίκη.

Όσον αφορά τα πλάνα του 36χρονου προπονητή, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Περιστερίδης. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – Σπυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης και Κούρος. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ρόβας και Γουνδουλάκης. Στα χαφ θα βρίσκονται ο Κολοβός, ο Σάμαρης και ο Αραβίδης.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Διαμαντάκος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννακόπουλος, Ανδράλας, Ρόβας, Γιαννούλης, Ντούνης, Κούρντι και Οκόγιε. Εκτός 18άδας έμειναν οι ανέτοιμοι Μενδρινός, Καμπάνταης και ο χειρουργημένος Κουλοχέρης.

Προϊστορία

Τις διπλάσιες νίκες έχει ο Πανιώνιος από τον ΠΑΟΚ (είκοσι έναντι δέκα) στους αγώνες που έχουν διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη. Το αποτέλεσμα που κυριαρχεί, όμως, είναι η ισοπαλία, αφού 21 φορές οι αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι. Τα τελευταία χρόνια, πάντως, τα αποτελέσματα είναι μοιρασμένα.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

18/09/11 Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 1-2 (35′ Εστογιανόφ – 16′ Αθανασιάδης, 64′ Σαλπιγγίδης)
12/02/11 Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 1-0 (73′ πεν. Μπάλαμπαν)
23/09/09 Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 0-0
01/03/09 Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 1-2 (58′ Λουρέντσο – 75′, 90′ Μπακαγιόκο)
09/03/08 Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 0-0

Πηγή: sport-fm