Στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθούν με τους συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη βρίσκονται ήδη τα στελέχη της «Seymour Pearce», όπως διαρρέεται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Στην Ένωση περιμένουν τις εξελίξεις από το ραντεβού αυτό ώστε να δουν τις διαθέσεις του αγγλικού τραπεζικού λογαριασμού αναφορικά με το ενδεχόμενο να επενδύσουν στην ομάδα.

Οι εκπρόσωποι της «Seymour Pearce», όπως αναμενόταν, έφτασαν στην χώρα μας την Δευτέρα και η συνάντηση με τους συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη θα γίνει πιθανότατα εντός της ημέρας.

Οι δύο πλευρές θα θέσουν επί τάπητος όλα τα δεδομένα, και οικονομικά καθώς πλέον ο Βιντιάδης τα έχει στην διάθεσή του, για να αποφασίσουν αν θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε μία συνεργασία η οποία θα βγάλει κερδισμένη την ΑΕΚ.

Ξεκαθαρίζεται ότι οι άνθρωποι της «Seymour Pearce» δεν πρόκειται να συναντηθούν με εκπροσώπους της διοίκησης της ΑΕΚ. Πάντως, στην Ένωση περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου ραντεβού καθώς μετά από αυτό θα ξέρουν τις ακριβείς προθέσεις των Άγγλων.

Πηγή: Sport-fm.gr