Σθεναρή αντίσταση θα προβάλει η Μαγιόρκα στον αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Οι νησιώτες θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και ο Πορτογάλος τεχνικός επιστρέφει στο γήπεδο , όπου έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο της «βασίλισσας» το 2010.

«Για μένα είναι σαν όλα τα άλλα γήπεδα», τόνισε και συνέχισε: «Έκανα τα ντεμπούτο μου με τη Ρεάλ σε αυτό το γήπεδο αλλά δεν έχει και καμία διαφορά.

Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις εκεί. Θυμάμαι ισοπαλίες ή δύσκολες νίκες, επομένως θεωρώ ότι ο αγώνας θα είναι απαιτητικός».

Μετά από ένα κακό ξεκίνημα οι «μερένχες» θέλουν να επεκτείνουν το αήττητο σερί τους σε πέντε αγώνες και πιθανό ο 49χρονος προπονητής να χρησιμοποιήσει τους Λούκα Μόντριτς και Μίκαελ Εσιέν στην προσπάθεια τους.

«Πιθανό να παίξει στο κέντρο ο Εσιέν. Αριστερά θα χρησιμοποιήσουμε τον Ιγκουαϊν», δήλωσε και συνέχισε:

«Είναι δυνατός, γρήγορος, είναι πολύ καλός διεμβολιστής με το αριστερό πόδι, άρα θα παίξει αυτός αριστερά.

Ο Μόντριτς ακόμη μαθαίνει την ομάδα και βελτιώνεται συνεχώς, Μπορεί να παίξει, αλλά όπως και να έχει είμαι ευχαριστημένος από την πρόοδο του. Είναι ξεκούραστος δουλεύει σκληρά και βοηθάει πολύ τον εαυτό του».

Παρά τη βελτίωση στο πρωτάθλημα η ήττα από την Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα δε φαίνεται να ανησυχεί τον Πορτογάλο που τονίζει ότι υπάρχει ακόμη δρόμος.

«Την περσινή χρονιά κερδίσαμε όλα τα ματς αλλά δεν κερδίσαμε τον τίτλο», τόνισε και πρόσθεσε:

«Δεν πειράζει που δεν πετύχαμε το απόλυτο και πριν από δύο χρόνια αυτό συνέβη. Πρέπει πάντως να βελτιωθούμε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο.

Αν προκριθούμε θα είμαι χαρούμενος ακόμη πιο πολύ αν περάσουμε ως πρώτοι αλλά η ήττα στη Γερμανία δεν είναι σπουδαίο πράγμα».

Ο Μουρίνιο απέφυγε ακόμη να σχολιάσει την είδηση πως ο Ίκερ Κασίγιας θα ψηφίσει τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για προπονητή της χρονιάς.

«Τι πρέπει να κάνω για αυτό; Δεν είναι δουλειά μου να αποφασίσω για αυτό, δε χρειάζεται να κάνω κάτι σχετικά με αυτό», αναρωτήθηκε.

Πηγή: sport-fm.gr