Την άποψη πως ο Πανιώνιος σε κάθε αγώνα του στην Σούπερ Λίγκα μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με πίεση για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, εξέφρασε ο Πάρης Ανδράλας.

Εκτός αυτού ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων» αναφέρθηκε και στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (27/10) κόντρα στον Πανθρακικό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:


Για το πως διαχειρίστηκαν την ήττα από την Κέρκυρα τη βδομάδα που διανύσαμε:

«Τα συναισθήματα ήταν κάπως περίεργα γιατί είχαμε ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα. Κάναμε μία ήττα, αν και εγώ προσωπικά πίστευα ότι θα κερδίζαμε τον αγώνα γιατί ήμασταν σε καλή κατάσταση. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Ήρθε μια απρόσμενη ήττα. Δεν κάναμε κάτι διαφορετικό απ’ ότι κάνουμε όλες τις προηγούμενες εβδομάδες. Δουλέψαμε καλά και αυτή την εβδομάδα και θα πάμε στην Κομοτηνή για ότι καλύτερο μπορούμε».

Για το πως περιμένει τον Πανθρακικό:

«Ο Πανθρακικός προέρχεται από μία ήττα στην έδρα του με αρκετά βαρύ σκορ. Είναι κάπως πίσω στη βαθμολογία και σίγουρα ένα παιχνίδι εκτός έδρας πάντα είναι δύσκολο. Νομίζω όμως πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε τακτικά ότι πρέπει μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν είναι καλό ή κακό για τον Πανιώνιο που θα έχει πίεση:

«Δεν νομίζω πως υπάρχει ομάδα που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και παίζει χωρίς πίεση. Όλες οι ομάδες, είτε είναι ψηλά στη βαθμολογία, είτε πιο χαμηλά, σίγουρα θέλουν τη νίκη. Νομίζω όμως πως αν ο Πανιώνιος κάνει το παιχνίδι που ξέρει και παίξει συγκεντρωμένα μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη από τον Πανθρακικό:

«Είναι ένα καλό σύνολο. Από τη μέση και μπροστά διαθέτουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα, αλλά εκτιμώ ότι το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς».

Πηγή: Sport-fm.gr