Ο Σεμπάστιαν Λέτο προσκαλεί τους φίλους του Παναθηναϊκού στο Καμπ Νου για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα και συνάμα γνωστοποιεί τη συμβολή των οπαδών του «τριφυλλιού» στην ψυχολογία της ομάδας.

Ο Αργεντίνος αριστερός χαφ με συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ONA FM» της Βαρκελώνης ανέφερε:

«Καλώ τους φίλους της ομάδας να μας υποστηρίξουν ένθερμα. Η συμπαράσταση τους στο Καμπ Νου είναι εξαιρετικής σημασίας για το σύλλογο. Ευελπιστώ ότι θα εξαντλήσουν τα εισιτήρια και θα βρεθούν δυναμικά στο πλευρό μας. Η παρουσία τους θα τονώσει το ηθικό μας», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με αντεπιθέσεις. Η ταχύτητα είναι το όπλο μας. Είναι πολύ σημαντικό να αποσπάσουμε ότι καλύτερο απέναντι στην πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου. Τη σεβόμαστε όμως δε τη φοβόμαστε. Θέλουμε να προκριθούμε στους «16». Απέναντι στην Μπαρτσελόνα θα πρέπει να αξιοποιήσουμε και την παραμικρή ευκαιρία που θα υπάρξει».

Στη συνέχεια ο ίδιος μίλησε για τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας: «Η Μπάρτσα είναι το φαβορί. Οι υπόλοιποι θα παλέψουμε για τη 2η θέση. Η πρόκριση στους “16” απαιτεί συγκέντρωση και αφοσίωση. Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός βάσει εμπειρίας που διαθέτει στο Τσάμπιονς Λιγκ, συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης μετά την Μπαρτσελόνα».

«Θα ήταν προτιμότερο να αντιμετωπίζαμε τη Ρούμπιν ή την Κοπενχάγη στην πρεμιέρα. Ο καιρός που θα συναντήσουμε στη Ρωσία τον Νοέμβριο και στην Δανία τον Δεκέμβριο θα δυσκολέψουν περισσότερο το έργο μας. Θα παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα σε έναν δύσκολο όμιλο», πρόσθεσε.

«Δεν θα ανταλλάξω τη φανέλα μου με τον Μέσι αλλά με τον Μασεράνο που είναι αγαπητός φίλος μου. Όσο για τον Μέσι εύχομαι να κατακτήσει τη χρυσή μπάλα», είπε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ.

Για τη συμμετοχή του στον αγώνα του Καμπ Νου τόνισε: «Είναι η δεύτερη φορά που θα αγωνιστώ εκεί και νιώθω ενθουσιασμένος. Είναι μία επιβλητική έδρα με μοναδική ατμόσφαιρα. Παρακολουθώ την ομάδα και απολαμβάνω το υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου που παίζει αυτή. Θαυμάζω τους Μέσι, Τσάβι και Ινιέστα. Σπουδαία ομάδα που μπορεί να κατακτήσει τα πάντα».

Σχετικά με τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά: «Στον Ολυμπιακό δεν πέρναγα καλά. Αντιμετώπισα πολλά προβλήματα με τη διοίκηση της ομάδας. Στον Παναθηναϊκό νιώθω πανευτυχής. Κατέκτησα το Νταμπλ και θα αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός μου έκανε καλύτερη πρόταση και την αποδέχθηκα. Όπως είναι λογικό ο κόσμος αντιμετωπίζει με επιφύλαξη όσους παίκτες μετακινούνται από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό η το αντίστροφο. Χρειαζόμουν αυτή την αλλαγή. Νιώθω καλά στην ομάδα μου».

Πηγή: gazzetta.gr