Σε πολύ καλό κλίμα έγινε και η σημερινή επαφή των Σωκράτη Κόκκαλη, Βαγγέλη Μαρινάκη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η είδηση που ξεχώρισε από τα λεγόμενα των δύο ανδρών ήταν η απόφαση για την πρόσληψη του Βασίλη Γκαγκάτση στη νομική υπηρεσία.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα ήδη επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο θέμα. Ο Γκαγκάτσης θα καταπιάνεται κυρίως με εξωτερικές υποθέσεις (που θα έχουν να κάνουν με ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ) αλλά θ’ ασχολείται με ζητήματα που θα σχετίζονται με επιτροπές της Σούπερ Λίγκας και ΕΠΟ.

Σε πρώτη φάση πάντως όπως φαίνεται θα είναι ο άνθρωπος που θα εκπροσωπήσει τον πειραϊκό σύλλογο στην υπόθεση κατά Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ήδη ο Γκαγκάτσης, που έχει εργαστεί και πάλι στον Ολυμπιακό και μετέβη σήμερα στα γραφεία της ομάδας έχει ενημερωθεί πλήρως για την περίπτωση του Γκαλέτι. Ο Γκαγκάτσης θ’ αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του.

Στο μεταξύ οι Μαρινάκης και Κόκκαλης συζήτησαν σήμερα για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Μίλησαν για την συνέχεια των υποχρεώσεών της αλλά και το πως μπορεί να βελτιωθεί άμεσα. Στο… τραπέζι έπεσε και το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Πηγή: gazzetta.gr