Λιγόλογος αλλά περιεκτικός, όπως ήταν πάντα άλλωστε, ο Ίβιτσα Όσιμ μίλησε για την αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδας με τη Βοσνία αλλά και για τον Παναθηναϊκό.

Ο ειδικός σύμβουλος της ομοσπονδίας του βοσνιακού ποδοσφαίρου επισήμανε πως επιθυμεί να δει και τις δύο χώρες στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας ενώ για την κατάσταση που επικρατεί στο «τριφύλλι» σχολίασε καυστικά, «ό,τι σπείρεις, αυτό θα θερίσεις».

Διαβάστε όσα είπε ο Ίβιτσα Όσιμ στο sport-fm.gr:

– Για τη σημερινή αναμέτρηση:

«Σίγουρα δεν θα θέλατε να σας πω ότι η Ελλάδα θα κερδίσει. Οπωσδήποτε η Ελλάδα στα χαρτιά παραμένει φαβορί. Έχει την εμπειρία από τα προηγούμενα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Η εθνική έχει ακόμη ένα ατού, το ότι παίζει σε αυτό το στάδιο και ο κόσμος θα αποτελέσει το 12ο παίκτη της. Φυσικά, η επιθυμία μου είναι και οι δύο ομάδες να βρεθούν στη Βραζιλία».

– Για το ποια ομάδα είναι φαβορί:

«Είναι ολοφάνερο ότι και οι δύο είναι φαβορί. Ξεχωρίζουν από τον όμιλο και αυτό είναι το πρόβλημα, ποιος θα είναι πρώτος και ποιος δεύτερος.

Φυσικά δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε τη Σλοβακία που είναι έμπειρη ομάδα και αν δεν την πάρεις σοβαρά θα βρεθείς προ εκπλήξεως».

– Για τον Παναθηναϊκό:

«Φυσικά και παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά μου» σημείωσε, ενώ για την κατάσταση που επικρατεί στο «τριφύλλι» δήλωσε λακωνικά: «Ό,τι σπείρεις, αυτό θα θερίσεις».