Στο σύστημα 4-4-2 φαίνεται ότι καταλήγει ο Φερνάντο Σάντος για το προσεχές παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Βοσνία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε κάποιες δοκιμές στη σημερινή προπόνηση της «γαλανόλευκης» και υπάρχουν δύο ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα, σύμφωνα με όσα έδειξε κατά τη διάρκεια οικογενειακού διπλού.

Η πρωινή προπόνηση ήταν διάρκειας μιάμισης ώρας και ο Πορτογάλος αφιέρωσε αρκετό χρόνο στο δίτερμα, το οποίο χωρίστηκε σε δύο ημίχρονα.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του είχε τους Σπυρόπουλο, Τοροσίδη (σήμερα προπονήθηκε κανονικά), Μαλεζά και Παπασταθόπουλο.

Στη μεσαία γραμμή έπαιξε η τετράδα Φορτούνης, Μανιάτης και εσωτερικοί χαφ ήταν ο Τζιόλης με τον Κατσουράνη. Στην επίθεση έπαιξαν ο Σαμαράς με τον Γκέκα.

Στο β’ μέρος της άσκησης ο Σάντος έκανε δύο αλλαγές, περνώντας τον Νίνη στη θέση του Μανιάτη και τον Σαλπιγγίδη αντί του Σαμαρά. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Καραγκούνης κόντρα στους Βόσνιους.

Εν τω μεταξύ, στην απογευματινή (17:30) προπόνηση αναμένεται να επισκεφτούν τους διεθνείς από κοινού οι Γιώργος Σαρρής και Σοφοκλής Πιλάβιος. Θα είναι κάτι σαν παράδοση-παραλαβή.

Πηγή: sport-fm.gr