H υπόθεση Λουτσιάνο Γκαλέτι φαίνεται πως θα έχει και άλλα… επεισόδια, καθότι η σημερινή συνάντηση ανάμεσα στον Αργεντινό χαφ και τους ανθρώπους της ομάδας απέβη άκαρπη. Πλέον η πλευρά του παίκτη εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφύγει δικαστικά για να διεκδικήσει τα χρήματα που θεωρεί πώς πρέπει να πάρει. Η συνάντηση του Λουτσιάνο Γκαλέτι με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στα γραφεία της ομάδας έλαβε τέλος πριν από λίγη ώρα.

Ο Ολυμπιακός από την μεριά του υπήρξε ξεκάθαρος ως προς τα οικονομικά δεδομένα. Οι παράγοντες της ΠΑΕ διευκρίνισαν στον παίκτη πως η ομάδα προτίθεται να δώσει 850 χιλ. ευρώ και όχι κάτι περισσότερο.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του πατέρα του Γκαλέτι, που αυτήν την στιγμή λειτουργεί ως μάνατζερ του παίκτη, αξιώνει τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ παραπάνω. Μάλιστα η πλευρά του Γκαλέτι σκέφτεται πολύ σοβαρά το να διεκδικήσει στα δικαστήρια τα χρήματα αυτά.

Ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να αλλάξει κάτι ως προς αυτά που δίνει. Εκτός αυτού το νομικό του τμήμα είναι βέβαιο πως ακόμη και αν τελικά ο Γκαλέτι κυνηγήσει δικαστικά την υπόθεση δεν θα καρπωθεί τίποτα, καθότι υπάρχουν εξετάσεις προ 11 ετών, που καταδεικνύουν το πρόβλημα υγείας που είχε ο έμπειρος χαφ.

Εκτός αυτού ο Ολυμπιακός κοιτάζοντας να διασφαλιστεί ως ομάδα ίσως προβεί σε καταγγελία του συμβολαίου του παίκτη. Έτσι θα μπορέσει να σπάσει μονομερώς το συμβόλαιο και ναι είναι καλυμμένος. Υπάρχει πάντως μία περίπτωση να υπάρξει νέα επαφή το βράδυ.

Ο Γκαλέτι δεν περίμενε πως τα πράγματα θα φτάσουν μέχρι εδώ. Ο Αργεντινός την δεδομένη στιγμή νιώθει… εγκλωβισμένος. Από την μία δέχεται πιέσεις από το περιβάλλον του και από την άλλη υπάρχει η μεγάλη αγάπη του για τον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά και για την ομάδα. Όπως και να ‘χει ο ίδιος θ’ αναχωρήσει για την Αργεντινή μες στην επόμενη εβδομάδα και ακολούθως θα περιμένει τις εξελίξεις.

Πηγή: gazzetta.gr