Η χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Θωμά Μαύρου δεν διαφοροποίησε τα δεδομένα και τις προτεραιότητες στην ΠΑΕ ΑΕΚ… Κύριος στόχος παραμένει η εύρεση του νέου προπονητή με τους ανθρώπους της Ένωσης να μην χάνουν του κουράγιο τους μετά τις αρνητικές απαντήσεις των Αναστασιάδη και Δέλλα. Προπονητές υπάρχουν… και στα Σπάτα κοιτούν στο εξωτερικό για κάποια καλή λύση στην τεχνική ηγεσία, χωρίς να ξεχνούν όμως και τις ελληνικές επιλογές.

Έτσι, χθες ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε επαφές με μάνατζερ για τους Κόλεμαν, Λίνεν και Μιλένκο Πάντιτς, με αυτή του Σέρβου να έχει περισσότερα θετικά στοιχεία έναντι των άλλων σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ομάδας. Η λύση του Λίνεν έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο.

Στα υπόψη υπάρχει και η επιλογή του Κρις Κόλεμαν ο οποίος θέλει να αναλάβει την ομάδα αλλά από τις 16 του μήνα και μετά καθώς πρέπει να δώσει πρώτα δύο παιχνίδια με την εθνική Ουαλίας.

Από Ελλάδα, ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε συνάντηση με τον Μάκη Χάβο, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας, με τον Έλληνα προπονητή να θεωρείται πιο προσιτή επιλογή έναντι των άλλων. Σήμερα ο κ. Δημητρέλος αναμένεται έχει συνομιλία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη τον άλλο υποψήφιο προπονητή από την Ελλάδα που φέρεται να απασχολεί.

Πηγή: sport-fm.gr