Έξι παίκτες από τη σημερινή αποστολή αγωνίστηκαν πέρυσι στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ. Στην ενδεκάδα ήταν οι Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Φουστέρ και ως αλλαγές είχαν μπει οι Μοντέστο, Αμπντούν και Πάντελιτς.

Στο «Εμιρέιτς» έχει παίξει και ο Μήτρογλου, στο 0-2 το 2009, ενώ εκτός έδρας με την Αρσεναλ έχει αγωνιστεί και ο Ιμπαγάσα, με τη Βιγιαρεάλ, όταν είχε ηττηθεί με σκορ 3-0. Ανάλογη εμπειρία, αλλά με μία προσωπική άσχημη στιγμή είχε ο Κοντρέρας, με τη Θέλτα το 2003.

Η Αρσεναλ είχε κερδίσει 2-0 και ο χιλιανός αμυντικός είχε αποβληθεί στο 74′ με δεύτερη κίτρινη. Στο Λονδίνο, με μία άλλη αγγλική ομάδα και με τη φανέλα του ΠΑΟΚ είχε κάνει μεγάλο ματς πέρυσι, στη νίκη των Θεσσαλονικέων με 2-1. Ο Μασάντο έχει παίξει στην Αγγλία με την Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας (0-2) το Σεπτέμβριο του 2008.

Ο μόνος που έχει κερδίσει εκτός έδρας την Αρσεναλ είναι ο Κάρολ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δύο φορές, με τελευταία το 2005 (4-2). Έχει δύο ισοπαλίες, αλλά και μία βαριά ήττα (0-4 το 2001, έγινε αλλαγή στο 47’με το σκορ 0-3).

Πηγή: sday.gr