Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Ίντερ και τη νίκη επί της Φιορεντίνα είναι ο πρόεδρος των «νερατζούρι», Μάσιμο Μοράτι. Ο Μοράτι μίλησε στο καθιερωμένο, πλέον, «ραντεβού» του με τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τα γραφεία της εταιρίας του και χαρακτήρισε την ομάδα που έπαιξε κόντρα στους «βιόλα» ως την καλύτερη που έχει δει φέτος.

Μια από τις «κλασικότερες» συζητήσεις με δημοσιογράφους, είναι αυτή που κάθε εβδομάδα έχει ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι με τους εκπροσώπους του Τύπου έξω από τα γραφεία της εταιρίας του. Αν και κάθε φορά είναι εμφανώς κουρασμένος, ο Μοράτι δεν αρνείται να απαντήσει ευγενικά σε κάθε ερώτηση που του τίθεται. Κάτι τέτοιο έκανε και το απόγευμα της Δευτέρας.

Η προφανής πρώτη ερώτηση αφορούσε την εμφάνιση της Ίντερ στο ματς με τη Φιορεντίνα. «Ήταν η καλύτερη φετινή Ίντερ που είδα. Οι παίκτες ήταν πολύ προσεκτικοί, τόσο στην πίεση που ασκούσαν στους αντίπαλους μέσους, όσο και στις μεταβιβάσεις τους. Αν δεν έκαναν πολλά λάθη στην τελική προσπάθεια, το σκορ θα μπορούσε να είναι 4-1 στο ημίχρονο και να ανέβει και άλλο στο δεύτερο. Μερικές φορές ενθουσιάστηκα με αυτά που έβλεπα», απάντησε ο Μοράτι.

Ακολουθεί η Ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Μπακού και μετά το μεγάλο ντέρμπι με τη Μίλαν. Πόσο θα επηρεάσει την ομάδα το κουραστικό ταξίδι στο Αζερμπαϊτζάν; «Είναι αλήθεια πως δεν μας «έκατσε» καλά το πρόγραμμα. Από την αρχή, όμως, ξέραμε πως η χρονιά θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις, οπότε η ομάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε ματς με προσοχή. Ξέρω πως ο Στραματσόνι θα κάνει αρκετές αλλαγές, κάποιοι δεν πρόκειται να ταξιδέψουν στο Μπακού, κάποιοι θα φτάσουν ως εκεί αλλά θα ξεκουραστούν. Είμαι αισιόδοξος και για τα δύο ματς. Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς», τόνισε ο Μάσιμο Μοράτι.

Πηγή: sport-fm.gr