Η απόφαση της διοίκηση της Ζενίτ να δαπανήσει τα μαλλιοκέφαλά της για να αποκτήσει τον Χουλκ δεν προκάλεσε προβλήματα. Ο μισθός του όμως… πάρα πολλά.

Οι Κερζάκοφ και Ντενίσοφ ήταν οι πρώτοι από τους χαμηλά αμειβόμενους παίκτες της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης που αντέδρασαν καθώς ο μισθός του Βραζιλιάνου επιθετικού είναι στην καλύτερη περίπτωση διπλάσιος από τους μισθούς που παίρνουν εκείνοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απολαβές του Χουλκ ανέρχονται στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ και ο Ντενίσοφ εξέφρασε την δυσαρέσκεια του -και έντονα μάλιστα- με αποτέλεσμα ο Σπαλέτι να τον στέλνει να προπονείται στη δεύτερη ομάδα.

Ο Κερζάκοφ επίσης, αντέδρασε και έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με την Βόλγκα.

Πλέον τα πράγματα γίνονται χειρότερα καθώς τα ρωσικά ΜΜΕ ασχολούνται συνεχώς με το θέμα, και φιλοξενούν μέχρι και δηλώσεις των εκπροσώπων του συνδέσμου των ρώσων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι γενικότερα εκφράζουν την ανησυχία τους για όλο το ποδόσφαιρο της χώρας με πιθανές αντιδράσεις και σε άλλες ομάδες που παρατηρούνται τέτοιες μεγάλες διαφορές στις οικονομικές αποδοχές των ρώσων και των ξένων παικτών.

Πηγή: sport-fm.gr