Μεγάλο ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στη Νάπολη η πορεία της ομάδας, που μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας πετύχει ισάριθμες νίκες.
Με την επικράτηση της Νάπολι επί της Πάρμα με 3-1, οι «παρτενοπέι» κατάφεραν να σπάσουν ένα «ταμπού», που κρατούσε 25 χρόνια, αυτό των τριών νικών στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Τα προγνωστικά των ειδικών στην Ιταλία, μέχρι τώρα, αποδεικνύονται απολύτως ακριβή.

Όλοι όσοι ερωτήθηκαν για τα φαβορί του φετινού Καμπιονάτο, απαντούσαν «Γιουβέντους», με την ομάδα που έμοιαζε ως το απόλυτο αουτσάιντερ να είναι η Νάπολι. Μετά από τρεις αγωνιστικές οι δύο αυτές ομάδες βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος, ισόβαθμες με τη Λάτσιο, που δείχνει να κάνει την έκπληξη ως τώρα.

Ο ενθουσιασμός που έχει προκαλέσει η πορεία της Νάπολι στην πόλη είναι τεράστιος.

Η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, παίρνει τα αποτελέσματα και δείχνει να έχει αποκτήσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να πρωταγωνιστήσει, ενώ το κενό του Λαβέτσι έχει καλυφθεί επάξια από τον Ινσίνιε και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά του Βάλτερ Ματζάρι.

Την πολύ καλή πορεία της Νάπολι έρχονται να αποδείξουν και οι αριθμοί.

Οι «παρτενοπέι» μετά την τρίτη αγωνιστική έχουν το απόλυτο των βαθμών, κάτι που δεν συνέβαινε από την περίοδο 1987-1988, τη χρονιά του πρώτου «σκουντέτο» με τον Ντιέγκο Μαραντόνα στη σύνθεσή τους.

Αυτή και μόνο η συγκυρία κάνει τους οπαδούς της Νάπολι να ονειρεύονται νέες μεγάλες επιτυχίες.

Αν και είναι ακόμα νωρίς, τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά.

Πηγή: sport-fm.gr