Ο Ζεδουάλδο Φερέιρα χθες είδε την Παιανία να γεμίζει από παίκτες με την επιστροφή των διεθνών. Αν και τον χαροποίησε του γεγονός αυτό, τον πονοκεφαλιάζει η επιλογή της 11άδα για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό καθώς υπάρχουν προβλήματα για τους παίκτες που θα επιλέξει στην αμυντική γραμμή όσο και για αυτούς που θα συνθέσουν την γραμμή κρούσης.

Στην άμυνα ο πορτογάλος καλείται να αποφασίσει εάν θα ξεκινήσει τον Μπουμσόνγκ ο οποίος έχει ξεπεράσει τον προβληματισμό του και προπονείται κανονικά αλλά και τον Βελάσκες ο οποίος χθες έκανε αποθεραπεία μετά από την επιστροφή του από την εθνική του ομάδα. Εάν ο Μπουμσόνγκ παίξει βασικός τότε την άμυνα θα πλαισιώσουν οι Βύντρα, Σπυρόπουλος και Πίντο.

Αυτοί που πρέπει να θεωρούν δεδομένη την παρουσία τους στην 11άδα είναι οι μέσοι. Μετά από την τιμωρία του Κατσουράνη οι Μαρίνος, Βιτόλο και Ζέκα φαίνεται να έχουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσουν βασικοί εκτός κι αν ο Σισοκό μεταφερθεί στον άξονα…

Στην επίθεση όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Φορναρόλι φαίνεται να νικά τον Τοτσέ και να παίρνει τη μια θέση επιθετικού αλλά για τις άλλες δύο μονομαχούν οι Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό και Κουίνσι. Ο τελευταίος έχει ανέβει αρκετά στις προπονήσεις και εκτιμάται πως θα πάρει θέσει βασικού. Κάτι τέτοιο φέρνει τους Χριστοδουλόπουλο και Σισοκό να μάχονται για την τελευταία θέση.

Πηγή: sport-fm.gr