Η στιγμή που οι φίλοι του Παναθηναικού θα δουν τον Χαμπίπ Σο να αγωνίζεται με τη φανέλα του τριφυλλιού δεν αργεί… Ο Σενεγαλέζος προπονήθηκε σήμερα σε φουλ ρυθμούς και πλέον μετρά αντίστροφά για να τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ευχάριστα νέα και με τον Πίντο που επέστρεψε στο κανονικά πρόγραμμα. Επέστρεψαν οι πρώτοι διεθνείς.

Γεμίζει το «οπλοστάσιο»
Ευχάριστα νέα περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, που είδε τους Σο και Πίντο να ξεπερνούν τους τραυματισμούς προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ειδικά για την περίπτωση του Σενεγαλέζου μέσου υπάρχει ικανοποίηση, καθώς από το ξεκίνημα της σεζόν προοριζόταν για βασικός στη μεσαία γραμμή και αναμένεται να δώσει λύσεις στον νευραλγικό χώρο του κέντρου. Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας με τακτική, ασκήσεις αντοχής στην ταχύτητα και δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Ατομικά προπονήθηκε ο νεαρός Ταμπάκης.

Άρχισε η επιστροφή των διεθνών

Πιο εύκολη γίνεται πλέον η δουλειά του Φερέιρα για την προετοιμασία του σαββατιάτικου αγώνα στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό. Στη σημερινή προπόνηση τέθηκαν και πάλι στη διάθεση του Πορτογάλου οι διεθνείς Σισοκό, Φουρλάνος και Λαγός, αλλά και ο Βίκτορ Βιτόλο που απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση για προσωπικούς λόγους. Οι δύο νεαροί Έλληνες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Σισοκό και Βιτόλο γυμνάστηκαν κανονικά. Προβληματισμός επικρατεί ωστόσο για τον Βελάσκες, που επιστρέφει την Πέμπτη απο τη Βενεζουέλα και δύσκολα θα παίξει βασικός στην Κομοτηνή.

Πηγή: sport-fm.gr