Κατηγορηματικά έσπευσε ο Γιώργος Σαμαράς να διαψεύσει σημερινά δημοσιεύματα σε μερίδα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία ο νομικός του εκπρόσωπος, Γιώργος Ιωαννίδης, κατηγόρησε τον Φερνάντο Σάντος και το ιατρικό τιμ της Εθνικής για την χρησιμοποίηση του Έλληνα επιθετικού στο ματς με την Λετονία, παρά τον τραυματισμό του στην πλάτη.

Ο Σαμαράς ταλαιπωρήθηκε από μία οσφυαλγία τις προηγούμενες μέρες αλλά στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με την Λετονία, έβγαλε το πρόγραμμα και ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να τον χρησιμοποίηση ως αλλαγή. Βέβαια, η εξαιρετική του παρουσία υποσκελίστηκε από τον τραυματισμό του στο χέρι.

Σήμερα, υπήρξαν δημοσιεύματα που φιλοξενούσαν δηλώσεις του δικηγόρου, Γιώργου Ιωαννίδη και ούτε λίγο ούτε πολύ… κατηγορούσαν τον Σάντος για την απόφασή του να ρίξει στο ματς τον Σαμαρά παρά το πρόβλημα τραυματισμού του. Η πλευρά του παίκτη, έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά ότι έγιναν τέτοιες δηλώσεις.

Μάλιστα, από το ρεπορτάζ του www.sport-fm.gr προκύπτει ότι ο νομικός εκπρόσωπος του Σαμαρά, βρίσκεται στην Κίνα για δουλειά και δεν έχει κάνει τέτοιες δηλώσεις. Εντέλει ήρθε και η επίσημη διάψευση για να αποκατασταθεί η πραγματικότητα.

Πηγή: sport-fm.gr