Σύσκεψη κορυφής ανάμεσα στον Αντριάνο Γκαλιάνι και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο. Οι πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία κάνουν λόγο για συζήτηση που έχει να κάνει με την ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν από τα πιο δύσκολα για τη Μίλαν. Οι «ροσονέρι» βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να χάσουν πολλούς βασικούς παίκτες και υποχρεώθηκαν να τους αντικαταστήσουν ξοδεύοντας μικρά ποσά. Αυτό είχε ως αντίκτυπο τις διαμαρτυρίες των οπαδών, τη γκρίνια του προπονητή και τις αντιδράσεις της διοίκησης, που εντάθηκαν μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο Καμπιονάτο.

Το κλίμα στη Μίλαν, λοιπόν, δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Φήμες από το Μιλάνο κάνουν λόγο για επικείμενο διαζύγιο ανάμεσα στον προπονητή και την ομάδα, διαζύγιο που μπορεί να επισημοποιηθεί πολύ πριν το τέλος της χρονιάς, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του Αλέγκρι.

Τις φήμες αυτές έρχεται να διαψεύσει η επικείμενη συνάντηση του ισχυρού άντρα της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι με τον προπονητή των «ροσονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από τη γειτονική χώρα, οι δύο άντρες θα βρεθούν στο σπίτι του Γκαλιάνι, με αντικείμενο της κουβέντας την επέκταση του συμβολαίου του προπονητή.

Στην πολυτελή κατοικία του Γκαλιάνι, οι δύο άντρες θα ξεκαθαρίσουν τις σχέσεις τους, θα εκθέσουν τις απόψεις και τα πλάνα τους και θα προσπαθήσουν να «διαγνώσουν» αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και μετά το καλοκαίρι του 2013.

Πηγή: sport-fm.gr