Πρώτο θέλει τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης και αυτό τόνισε στο συμβούλιο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του ομογενούς επιχειρηματία, ο οποίος – όπως γράφει η SportDay – σκοπεύει να προχωρήσουν οι μεγάλες κινήσεις μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο νέος ιδιοκτήτης θέλει να δει στην κορυφή τον «Δικέφαλο του Βορρά», όμως αυτή θέλει να προκύψει μέσα διαδικασία οργάνωσης και συγκεκριμένων κινήσεων που θα γίνουν από νοικοκυρεμένες καταστάσεις, ενώ η οικονομική σταθερότητα πρέπει να είναι πρώτο μέλημα όλων μέσα στην ομάδα.

Ο Ζήσης Βρύζας, ο Γιώργος Γεωργιάδης και ο Γιώργος Δώνης έχουν αντιληφθεί ότι πρέπει από τώρα να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό των «ασπρόμαυρων» εν όψει της νέας μεταγραφικής περιόδου τον Ιανουάριο.

Στόχος είναι να έρθουν δύο ή τρεις παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να μπουν οι βάσεις, ώστε την επόμενη σεζόν ο ΠΑΟΚ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα αποκτηθεί κάποιος ελεύθερος παίκτης μέσα στις επόμενες μέρες, εκτός και αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση που θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Σώζει» τον Ζαγοράκη ο Ιβάν
Την δυνατότητα να «σβήσει» τα 320.000 που πήρε ο Θοδωρής Ζαγοράκης και έχουν καλυφθεί με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ο Ιβάν Σαββίδης, όπως γράφει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Ο πρώην πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» πίστευε ότι το συγκεκριμένο ποσό έχει καλυφθεί με απόφαση της ΠΑΕ, όμως αυτό δεν ισχύει. Ωστόσο, αν το θελήσει ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να το περάσει εύκολα κι απλά, μέσα από την επόμενη ή μεθεπόμενη γενική συνέλευση, στην οποία πλέον έχει την πλειοψηφία.

Πηγή: sport-fm.gr