Στην αποκάλυψη πως τέσσερις ομάδες ήθελαν τον Ρανταμέλ Φαλκάο προχώρησε ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μιγκέλ Άνχελ Γκιλ. Ανάμεσα σε αυτές δεν υπάρχουν Ισπανικές, αν και δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έκαναν λόγο για επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί με τη λευκή φανέλα της Ρεάλ.

Αν υπήρχε κάποιος που αμφισβητούσε τις ικανότητες του Ρανταμέλ Φαλκάο, πρέπει να άλλαξε γνώμη μετά την εμφάνιση του Κολομβιανού φορ στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ. Ο Φαλκάο πετυχαίνοντας χατ τρικ εναντίον της Τσέλσι, ουσιαστικά χάρισε τον τίτλο στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αποδεικνύοντας πως δίκαια συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, αυτή τη στιγμή.

Ο Φαλκάο, που ξεκινάει τη δεύτερη χρονιά του στους «ροχιμπλάνκος», αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο τεσσάρων ομάδων κατά τη διάρκεια των μεταγραφών του καλοκαιριού. Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Μιγκέλ Άνχελ Γκιλ. «Για τον Φαλκάο κινήθηκαν τέσσερις σύλλογοι, δύο από την Αγγλία, ένας από τη Γαλλία και ένας από τη Ρωσία. Αλλά εμείς αποφασίσαμε να πάρουμε το ρίσκο και να κρατήσουμε τον παίκτη», ομολόγησε ο Γκιλ.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως ο Φαλκάο θα παραμείνει για χρόνια στην Ατλέτικο. «Όλοι οι σύλλογοι που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα είναι υποχρεωμένοι να πουλήσουν τους καλύτερους παίκτες τους. Έτσι θα κάνουμε κι εμείς, όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή και όταν θα φτάσει μια πρόταση που θα ικανοποιεί τόσο εμάς όσο και τον ποδοσφαιριστή», τόνισε ο πρόεδρος της Ατλέτικο.

Πηγή: sport-fm.gr