Έτοιμος να… ρίξει άγκυρα στον Πειραιά είναι ο Νταβίντ Φουστέρ. Πριν από μερικές μέρες ο Ισπανός είχε δηλώσει θετικός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και αυτό επανέλαβε στην πρόσφατη συζήτηση που είχε με την διοίκηση, στο πλαίσιο των πρώτων επαφών για το παραπάνω ζήτημα.

Η σκέψη του 30χρονου παίκτη ακούστηκε καλά στους ιθύνοντες του συλλόγου, αφού το καλοκαίρι είχε ακουστεί ότι βρίσκεται στο «στόχαστρο» ρωσικών συλλόγων και έχασε αρκετούς τους συμπατριώτες του μέσα στην ομάδα (τον Βαλβέρδε και κάποιους από τους συμπαίκτες του).

«Είμαι καλά εδώ κι εγώ και η οικογένειά μου, μας αρέσει η Ελλάδα», τόνισε ο Ισπανός στους διοικούντες και εκείνοι άκουσαν με ευχαρίστηση τα λόγια του. Όλα δείχνουν ότι ο Φουστέρ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και ίσως είναι ο πρώτος που μιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το συγκεκριμένο θέμα.

«Ο.Κ.» ο Χολέμπας

Καθησυχαστικά ήταν τα νέα για την κατάσταση του Χοσέ Χολέμπας από την Εθνική Ελλάδας. Ο διεθνής μπακ-χαφ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της «γαλανόλευκης» έκαναν λόγο για ελαφρύ διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική.

Έτσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και αναμένεται να ταξιδέψει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στη Ρίγα, όπου αύριο η Εθνική θα αντιμετωπίσει τη Λετονία.

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, χθες έγιναν δύο προπονήσεις στου Ρέντη απόντος του Λεονάρντο Ζαρντίμ, με δουλειά στην τακτική για την κατοχή μπάλας και το τελείωμα φάσεων, και εκτός του Ζαραδούκα, ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Πηγή: sport-fm.gr