Πικραμένος από την αντιμετώπιση που τυγχάνει στη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Κακά, μιλώντας στην Globoesporte. Παρόλα αυτά, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δηλώνει αποφασισμένος να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Ζοσέ Μουρίνιο για να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της «βασίλισσας».

«Είναι σαν να αρχίζω ξανά το ποδόσφαιρο στα 30, παρότι έχω πετύχει τα πάντα. Αναρωτιέμαι ακόμα, αν αξίζει όλη αυτή η προσπάθεια; Δεν θα ήταν καλύτερα να πάω αλλού, ακόμη και σε ένα πρωτάθλημα που είναι λιγότερο ανταγωνιστικό; Η απάντηση είναι ναι, θέλω ακόμα να παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή, δεν θα είμαι βασικός και θέλω ακόμα να επιστρέψω στο αρχικό σχήμα. Ποτέ δεν ήρθα εδώ με την πρόθεση να φύγω. Δεν θέλω να είμαι ένα βάρος για τον σύλλογο. Δεν υπήρξε καμία προσφορά για μένα, οπότε δεν υπήρξε καμία συμφωνία για να φύγω».

Καταλήγοντας, ο Κακά σχολίασε τη σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο: «Είναι μία άκρως επαγγελματική σχέση. Πρόκειται για αμοιβαίο σεβασμό. Δεν τον έχω αμφισβητήσει. Νομίζω ότι μέσα σε μία ομάδα ένας προπονητής έχει περισσότερη εμπιστοσύνη σε ορισμένους παίκτες σε σχέση με άλλους. Θα προσπαθήσω να κερδίσω αυτή την εμπιστοσύνη. Προπονούμαι περισσότερο από άλλους για να κερδίσω τη θέση μου».

Πηγή: sport-fm.gr