Μέχρι την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων θα στερηθεί η Τότεναμ τις υπηρεσίες του Γιούνες Καμπούλ, με τον αμυντικό των Λονδρέζων να επιβεβαιώνει πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, στο τραυματισμένο του γόνατο.

Ο κεντρικός αμυντικός της Τότεναμ τραυματίστηκε στο ματς κόντρα στη Νιούκαστλ, στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, ενώ έχασε και το παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ.

Ο Γάλλος διεθνής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το πρωί της Πέμπτης και ο ίδιος αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του twitter το ακριβές διάστημα απουσίας του.

«Η επέμβαση έγινε με επιτυχία. Τώρα ανυπομονώ να αρχίσω την αποθεραπεία μου. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας», έγραψε μεταξύ άλλων ο Καμπούλ για να συμπληρώσει, με επόμενο tweet: «Λυπάμαι, ξέχασα να σας πω για πόσο διάστημα θα λείπω. Θα είναι για 4 μήνες».

Ο Γάλλος αμυντικός έμεινε εκτός Euro 2012, εξαιτίας ενός τραυματισμού του, και πάλι στο γόνατο. Μετά από αυτή την εξέλιξη ενδέχεται να αλλάξει η στάση της Τότεναμ στο θέμα της παραχώρηση του Μάικλ Ντόσον, ο οποίος βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός «White Hart Lane».

Πηγή: sport-fm.gr