Μπορεί το 1-1 του πρώτου αγώνα να δίνει το προβάδισμα στη Νιούκαστλ, ωστόσο οι παίκτες του Ατρόμητου είναι διατεθειμένοι απόψε (22:00, NovaSports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6, www.sport-fm.gr) στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» να εξαντλήσουν όποιες πιθανότητες έχουν, να κάνουν το «μπαμ» και να προκριθούν στους ομίλους του Europa League.

Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι στον Ατρόμητο, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να μην αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα. Η αρχική ενδεκάδα των «κυανόλευκων» αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας κόντρα στην Κέρκυρα, όχι όμως με αυτό κόντρα στους Άγγλους -στο Περιστέρι- όπου ουσιαστικά θα υπάρξει μόλις μία.

Στην τελευταία προπόνηση ο Σερβοέλληνας τεχνικός διαφοροποίησε κάπως τα πλάνα του. Αντί για το 4-3-3, ο Ατρόμητος αναμένεται να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με 4-2-3-1. Ο Ιτάνζ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Σκόνδρα στα δεξιά, τον Γιαννούλη αριστερά και τους Φυτανίδη και Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Ιγκλέσιας και Μπρίτο, ενώ οι Δημούτσος, Σουμπίνιο και Επστάιν θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο. Τη θέση αυτή διεκδικούν οι Κούτσι και Καραμάνος, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να μην αποκαλύπτει στην τελευταία προπόνηση ποιον θα χρησιμοποιήσει από τους δύο.

Πηγή: sport-fm.gr