Το έργο του είναι δύσκολο και άπαντες το ξέρουν εξ αρχής. Ο Ατρόμητος, χωρίς να έχει τίποτα να χάσει, ταξιδεύει την Τετάρτη για την Αγγλία με σκοπό να κάνει το… «θαύμα» απέναντι στη Νιούκαστλ και να την πετάξει εκτός ομίλων του Europa League. Χωρίς να κανένα πρόβλημα, ο Μπάγεβιτς θα έχει την δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα.

Ο «Ντούσκο» αναμένεται να επαναφέρει τον Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας, ενώ λογικά, θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα και ο Σουμπίνιο, ο οποίος έδειξε πως προσαρμόζεται στις ανάγκες του Ατρόμητου με αποτέλεσμα να δείχνει πως κερδίζει θέση βασικού.

Η αποστολή που ταξιδεύει Αγγλία, απαρτίζεται από τους:
Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρα, Νάστο, Γιαννούλη, Φυτανίδη, Ταυλαρίδη, Δημούτσο, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Μπρίτο, Μπέλιτς, Καραγκούνη, Μπάλλα, Καραμάνο, Κούτσι, Σουμπίνιο, Επστάιν, Λαζαρίδη.

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 09.30 το πρωί από τον αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος. Η συνέντευξη τύπου του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα δοθεί στις 21.30 ώρα Ελλάδας (19.30 τοπική) και η προπόνηση της ομάδας στο «Σεντ Τζέιμς Πάρκ» είναι προγραμματισμένη για την ώρα έναρξης του αγώνα (22.00 ώρα Ελλάδας, 20.00 τοπική).

Πηγή: Sport-fm.gr